Welcome

Bedrijfshuuradvies
BedrijfsHuurAdvies

Bedrijfshuuradvies_publiek

 

Bedrijfshuuradvies

BedrijfsHuurAdvies is ontstaan vanuit een initiatief van Kamer van Koophandel BedrijfsHuurAdvies-commissieleden uit diverse regio’s. Door de reorganisatie bij de Kamer van Koophandel zal de begeleiding van huurprijsherzieningsprocedures niet langer onder de vlag van de KvK Bedrijfshuuradviescommissie gefaciliteerd worden. Per heden worden deze activiteiten voortgezet onder de vlag van BedrijfsHuurAdvies.

 

Als BedrijfsHuurAdvies kunnen zij hun jarenlange ervaring en deskundigheid continueren en de transparante en onafhankelijke huurprijsherzieningsprocedures verder voortzetten. Inmiddels hebben circa 50 commissieleden uit diverse regio’s zich aangesloten bij BedrijfsHuurAdvies en wordt er landelijk uniform geopereerd.

 

Advies op maat

BedrijfsHuurAdvies biedt u onafhankelijk advies op maat. Door de reeds opgebouwde ervaring over de afgelopen 25 jaar, beschikken wij over een omvangrijke database met gegevens op landelijk niveau.
Hierdoor kunnen wij binnen een korte termijn een deskundig en onderbouwd advies aanbieden in het traject van de huurprijsherzieningsprocedure.

 

Heeft u aanvullende vragen of wenst u over onze dienstverlening of uw situtie meer informatie?

 

Neemt u gerust en geheel vrijblijvend contact met ons.